Guestbook

Write guestbook
First Prev 1 ... 9 10 


Margita Lovén   
2009-08-19 16:26

Hej Katja! Tack för ditt inlägg! :) Jag har inga problem med att mina bilder sågas och kritiseras, det är ju, trots allt, "bara" bilder och i nästan varje kommentar så hittar jag något jag kan använda mig av och ta med mig för framtida bilder. Ofta känner jag att det är den väldigt hårda kritiken som ger mig mest, och jag är tacksam när folk faktiskt tar sig tid att kommentera även sånt som de inte själva riktigt gillar. Det är ju så enkelt att bara skriva söta saker...:)
Fotosodan har verkligen lyft mitt fotointresse till nya höjder tack vare folk som du, som kritiserar, tipsar och tänker till! Ska kolla dina bilder oxå vid tillfälle, vi hörs igen! mvh/Margitamatnyttige   
2009-08-17 11:36

Ja, persienner är precis vad jag använt. Fungerar utmärkt. :-)hokke   
2009-08-16 13:54

Tack Katja för kommentaren!
mvh HåkanBente Egerdahl   
2009-08-14 16:39

Hej Katja
Tack för ditt trevliga inlägg, ser att du är ganska ny på fotosidan. Vore ju trevligt att ses någongång i höst på en fotorunda
Hälsningar BenteDick Svedenborn   
2009-08-13 10:44

Hej Katja

Vad kul att du valt min bild som favorit, det gör mig glad. Det är också kul att du blir glad av bilden, det blir nämligen jag med.

När det gäller efterbehandling har jag jobbat lite med att dämpa ljuset omkring henne, och ljusa upp hennes ansikte. Inga stora ingrepp men själv tycker jag att det lyfte bilden ganska mycket. Jag är också glad att du inte tycker att det syns i bilden, det var nämligen min avsikt. Fotoshop är bäst när det inte märks, i alla fall när det gäller dokumentärt och gatufotografering.

Tack KatjaLindersson   
2009-08-13 08:49

Oj, det var en utförlig kommentar! Såna uppskattas verkligen :-)
Tack så mycket för att du tar dig tid att ge dina åsikter och dela med dig av dina tankar, det glädjer mig.
Sedan tror jag faktiskt inte att man kan kommentera två bilder samtidigt, inte vad jag vet iaf :-)
Återigen tack!
/Rasmus
Svar: Varsågod!

Jag tyckte det var roligt att noga kolla på dina bilder! Ha varit själv modell för liknande stil och var sedan med i fotografens självkritiska fasen. Då lärde jag mig en hel del. Jag tror även som amatör kan man ta rätt bra bilder i den genren men just då behövs det nog mycket respons. Skönt att min blir uppskattad!
Billy Hjerpe   
2009-08-12 18:52

Hej!
Det var ett väldigt hedrande omdöme om mina bilder.
Roligt att få så positiv respons på fotograferandet.
:) Billy

First Prev 1 ... 9 10 

Email